Uncategorized

LGHS Welcomes a New Building

by Wilma Wei and Sasha Ryu

Culture Editor and Media Production Editor

The new music building’s sleek and modern exterior design encloses a beautiful interior with new music classrooms. As you enter the building, you’ll see the common area, filled with plenty of natural light and comfortable seating, allowing students to relax, hang out, or study.  Down the hall, highlights of the new band room include a high ceiling and soundproof panels all around the walls to improve acoustics, a built-in recording system, and personal lockers for each band student to store their instrument. To the right of the common area, special features of the spacious choir room include seated risers, eight hanging microphones, and soundproof panels. Across from the band room, the practice rooms for music students have soundproof walls, a grand piano, and a special feature that transforms the acoustics in the room to cathedral mode.

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s